han Tenis

Djokovič je ODPORCOM očkovania: Kvôli tomu má VYNECHAŤ turnaje v Austrálii! FOTO

Na 99 percent je jasné, srbský tenista Novak Djokovič nebude hrať na ATP Cup-e v Sydney. Je to signál, že vynechá aj grandslamový Australian Open, ktorý sa koná hneď potom.

Ilustračný obrázok k článku Djokovič je ODPORCOM očkovania: Kvôli tomu má VYNECHAŤ turnaje v Austrálii! FOTO
11
Galéria
Zdroj: TASR/AP

Vakcínu? Ani náhodou

Tvrdí to jeden z členov jeho tímu. Djokovič stále odmieta odpovedať na otázku, či je zaočkovaný proti koronavírusu.

„Je to na 99 percent isté, že Novak na ATP Cup nepôjde. Trénuje tu v Belehrade a rozhodol sa, že turnaj vynechá,“ vyjadril sa jeden z členov tímu. Dôkazom je tento odkaz na Twitteri.

Djokovič by mohol na Australian Open získať rekordný 21. grandslamový titul, no podmienkou účasti v Melbourne je práve očkovanie. Hráčov otec Srdjan už v novembri povedal, že svetová jednotka pravdepodobne podujatie vynechá a organizátorov obvinil z vydierania.

Slová otca

„Čo sa týka očkovania, je to jeho súkromná záležitosť. A nikto nemá právo sa inému vŕtať v súkromí. Novak sa vydierať nenechá, takže tam zrejme hraťnebude. Ja by som na jeho mieste tam nehral. On je môj syn, tak nech si z toho spraví záver každý sám,“ uviedol šesťdesiatročný Srdjan Djokovič v rozhovore pre TV Prva.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Djokovič je proti povinnému očkovaniu
11
Galéria
Zdroj: TASR/AP
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM