Magazín

Dara Rolins je zamilovaná ako NIKDY! Našla konečne OSUDOVÚ lásku tesne pred päťdesiatkou?

V kariére sa speváčke Dare Rolins vždy darilo, ale na partnerov nemala príliš šťastie. Žeby sa to necelé tri mesiace pred jej päťdesiatkou zmenilo?

Ilustračný obrázok k článku Dara Rolins je zamilovaná ako NIKDY! Našla konečne OSUDOVÚ lásku tesne pred päťdesiatkou?
9
Galéria

Speváčka na svojej kariére zarezáva od detstva, a aj preto má v hudobnom priemysle i šoubiznise doteraz stabilné miesto. No v otázke lásky to také jednoznačné nebolo – po boku známej blondínky sa vystriedalo už viacero partnerov.

S Rytmusom nie

Pred niekoľkými rokmi sa zdalo, že svoj prístav lásky našla konečne pri Rytmusovi, ale po siedmich rokoch spoločného života nasledoval médiami ostro sledovaný rozchod. A zatiaľ čo si raper našiel pomerne rýchlo novú partnerku, terajšiu manželku Jasminu Alagič, ktorú ihneď opisoval len v superlatívoch, Dara si dala vo vzťahoch dlhšiu pauzu. To je však minulosťou!

Vyzerá to tak, že speváčka, ktorá onedlho oslávi okrúhli 50-tku, našla konečne toho pravého.

Diaľka neprekáža

Rolins sa už nejaký ten týždeň stretáva s bývalým českým futbalistom Pavlom Nedvědom. Vzťah im neškrípe napriek tomu, že speváčka žije v Prahe a viceprezident slávneho futbalového klubu Juventus Turín zapustil korene v Taliansku. Umelkyňa zverejňuje spoločné fotky a pôsobí veľmi spokojne.

Neostalo len pri spoločných momentkách a so svojím šťastím sa verejne podelila.

Ako sa spoznali

Dara sa verejne rozhovorila a prezradila, aký je futbalista, ktorý patril k svetovým hviezdam. Legendárny hráč sa o jej priazeň snažil už dlhšie.

Ukázal, že je veľký romantik. Posledné štyri roky jej Pavel posielal kvety a šampanské.

No až vďaka spoločnej kamarátke sa napokon stretli na káve. „Vždy mi hovorila (Hedvika Kollerová – poz. red.), že Pavel má pre mňa slabosť a že sa mu veľmi páčim,“ vyzradila v rozhovore pre český magazín iDNES.

Ona však tomu neprikladala žiadnu veľkú dôležitosť: „To vieš, Darinka, Zvončeky šťastia, kto by pre mňa nemal slabosť.“

Bojoval o ňu

„Potom som začala navštevovať talianske mesto Padova a Hedviga mi volala, že sa o tom Pavel niekde dočítal. Tvrdila, že si tam teraz s ním musím dať kávu, inak jej nedá pokoj,“ opísala speváčka a kamarátka ju na stretnutie prehovorila.

Stretli sa na káve a Dara Rolins sa nazdávala, že toto stretnutie akosi vyšumí do stratena: „Lenže Pavel mi začal telefonovať a písať na mobil. On bol z nás dvoch tým, kto sa toho chopil.“

Zamilovala sa neskôr

To, že sa zamilovala, si uvedomila neskôr. Ako? „Pristihla som sa, že sa pri mobile usmievam, že z jeho správ cítim dobrú energiu a už som vedela, že mu chcem odpisovať. A za dva mesiace sme sa v Taliansku stretli už len sami dvaja,“ uviedla rodená Slovenka.

S kým randila?

Československá diva tvorila pár s podnikateľom Petrom Vlasákom, dva roky s hokejistom Jaroslavom Bednářom a pred Rytmusom aj s hudobníkom Matějom Homolom. Muzikanti posunuli vzťah na vyšší level, spojila ich dcérka, ale žiaden happy end sa nekonal. České média ho pristihli pritom, ako speváčku podvádza.

No zdá sa, že povestné šťastie sa prilepilo aj na ňu! Nedvěd stihol svoju partnerku predstaviť priateľom a rodičom. Zaľúbenci oslávili svoje prvé výročie na Sardínii a odskočili si na slovenskú svadbu do Turína.

To, či sa inšpirujú k podobnému kroku, na to si budeme musieť zrejme asi počkať. Tak či onak už teraz je však zjavné, že Dara Rolins žiari šťastím ako nikdy predtým.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM