Aktualizované han Magazín

Český herec je na kyslíku v nemocnici: Všetkých PROSÍ, aby sa dali očkovať! FOTO

Pre českého herca a moderátora Miroslava Etzlera sú posledné dni veľmi nepríjemné. V nemocnici bojuje s covidom a zápalom pľúc.

Ilustračný obrázok k článku Český herec je na kyslíku v nemocnici: Všetkých PROSÍ, aby sa dali očkovať! FOTO
5
Galéria

Herec, ktorý účinkoval vo filmoch ako Jak se krotí krokodýli, Hranaři, Beštiař, Díky za každé nové ráno alebo seriáloch Soukromé pasti, Pojišťovna štěstí či Četnické humoresky, na svojom Instagrame v piatok dopoludnia oznámil šokujúcu správu.

„Moji vzácni a blízki. Zrejme ste si všimli, že som sa tu dlho neprezentoval. Dôvod bol jednoduchý. Dostal som silný covid spojený s obojstranným zápalom pľúc. Som na kyslíku. Ďalší vývoj skôr tuším, ako viem…“ uviedol na sociálnej sieti.

Očkovanie. Áno či nie?

Práve k tejto téme smeroval Etzler svoj príspevok. „Nebol som očkovaný. Vďaka obrovskej láskavosti a profesionalite COVID oddelenia nemocnice Česká Lípa pod vedením pána primára Jana Nováka a jeho geniálneho tímu ma napriek tomu berú ako človeka! To, že som sa nenechal očkovať, bola obrovská chyba! Prosím, pokiaľ môžete, spravte to!“ uzavrel 56-ročný herec, moderátor a dabingový herec.

Pri fotografii Etzlera z nemocnice začali okamžite pribúdať podporné komentáre od kolegov a fanúšikov. Herca podporili slovami napríklad Mahulena Bočanová, Roman Vojtek, Lucie Křížková, Anna Slováčková či Jana Bernášková.

Brat herca Miroslava Etzlera, novinár a komentátor Tomáš Etzler, zverejnil koncom októbra na Twitteri status so znením „Neočkovaní neumierajú dostatočne rýchlo“, ktorým vtedy rozpútal vášnivú diskusiu.

„Zámerne tvrdým zveličením a provokatívne som sa vyjadril k skutočnosti, že vďaka mnohým nezodpovedným, sebeckým alebo hlúpym spoluobčanom sa v Českej republike opäť silne zhoršuje covidová situácia. Vracajú sa niektoré opatrenia, opäť sa úplne zbytočne preťažujú nemocnice a ich personál. Drvivá väčšina novo infikovaných a hospitalizovaných sú neočkovaní. Veda a fakty hovoria jasne. Očkovanie drasticky znižuje možnosť nakazenia sa covidom,“ vysvetlil neskôr novinár.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Herec je na kyslíkovej podpore
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM