Rastislav Búgel Hokej

BUJARÉ oslavy sa vymkli spod kontroly: Českí hokejisti ZNIČILI majstrovskú trofej

Česko zažíva hokejový ošiaľ. Po zisku majstrovského titulu sa strhli bujaré oslavy.

Ilustračný obrázok k článku BUJARÉ oslavy sa vymkli spod kontroly: Českí hokejisti ZNIČILI majstrovskú trofej
Zdroj: Facebook.com/Český hokej

Česko ovládlo domáce majstrovstvá sveta a po 14 rokoch sa dočkalo majstrovského titulu. Okamžite sa strhli veľké oslavy. Svedčí o tom aj video z pražského metra, ktoré vzniklo krátko po finálovom zápase.

Hlavné oslavy vypukli v pondelok na Staromestskom námestí v Prahe. „Bez vás by sme tu nikdy nestáli,“ povedal tisícom fanúšikov na námestí kapitán Roman Červernka.

Chceli rozbiť okno

Hráčov priviezol autobus. Hokejisti vyliezli na strechu cez okno, pričom prvý bol David Pastrňák. Postupne sa k nemu pridávali aj ostatní. "Či sme sa báli, že niekto spadne? Veľmi nám to teraz nemyslí, ale nič sa nestalo, za čo sme radi. Padli aj zlé nápady, že rozbijeme okno, ale nakoniec sme našli exit a vyliezli hore,“ povedal pre idnes.cz Martin Nečas.

Rozbili trofej

Oslavy boli bujaré, skandovanie nemalo konca kraja a fanúšikovia boli vo vytržení. „Myslím si, že namol sme všetci, ale to k tomu patrí. Splnil sa nám sen, celé Česko sa stmelilo do jednej party,“ povedal vysmiaty Nečas.

O tom, že sa oslavy „mierne“ vymkli spod kontroly, svedčí aj fakt, že na záver hokejisti rozbili trofej pre majstrov sveta!

Profil Ceskyhokej.cz zverejnil zábery obrancu Michala Kempného, ktorý so smutným výrazom stojí vedľa trofeje a kýva poškodením pohárom. „Toto nie je normálne,“ zaznie vo videu.

Našťastie, malo by ísť len o kópiu a nie originál, ktorý si necháva IIHF a víťaznej reprezentácii ostáva replika.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM