Zo Slovenska

Brutálne VIDEO dvoch blondín v nočnej Bratislave: Lietali päste, príčesky a SILIKÓNY!

Dvojica žien si urobila poriadnu hanbu. Pred bratislavským nočným klubom sa pobili a ukázali aj to, čo nechceli.

Zdroj: tip od čitateľa

Pred známym bratislavským nočným klubom sa pobili dve blondíny. Informoval o tom portál Pluska.sk, ktorý zverejnil celé video. Napriek tomu, že na ženy sa upierali pohľady zvedavcov, váľali sa po zemi, vzduchom lietali príčesky a dokonca vykukli aj silikónové prsia.

Čo sa odohralo?

„Prítomní, ktorí bitku videli, povedali, že išlo o dve temperamentné blondíny, zrejme Ukrajinky,“ píše portál s tým, že príčina bitky je neznáma.

„V nočných hodinách pred MOW Barom, na pozemku hotela Park Inn by Radisson, došlo k incidentu. Zamestnanci Mow Baru sa snažili zamedziť fyzickému násiliu medzi dvoma hlavnými aktérkami konfliktu a potenciálnymi hosťami, nakoľko konflikt sa odohrával priamo pred vchodom na terasu. Vzhľadom na to, že fyzické útoky začala jedna z aktérok mieriť aj voči hosťom a zamestnancom, ktorí zabezpečujú bezpečnosť v rámci priestorov podniku, tak podľa bezpečnostných postupov boli chránení prioritne naši hostia,“ uvádza sa v stanovisko podniku. Podľa portálu Pluska.sk bola následne privolaná polícia a záchranná služba.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Počas bitky blondín lietali päste, príčesky aj silikóny
6
Galéria
Zdroj: tip od čitateľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM