Aktualizované Barbara Dallosová Magazín

Blonďavá bitkárka z virálneho videa PREHOVORILA: Všetko bolo inak, prvý úder dal muž!

Brutálna bitka dvoch žien pred bratislavským klubom strhla veľkú pozornosť. Najnovšie vyšla so svojou verziou jedna z aktérok konfliktu.

Ilustračný obrázok k článku Blonďavá bitkárka z virálneho videa PREHOVORILA: Všetko bolo inak, prvý úder dal muž!
Zdroj: tip od čitateľa

Počas uplynulého víkendu Slovensko obletelo škandalózne video. Na záberoch bolo vidieť dve blondínky v minišatách, ktoré sa navzájom mimoriadne surovo mlátia. Napriek tomu, že sa na ženy upierali pohľady zvedavcov, váľali sa po zemi, vzduchom lietali príčesky a dokonca vykukli aj silikónové prsia.

Úder od vyhadzovača?

K incidentu malo dôjsť pred známym nočným podnikom v Bratislave. Čo dve sporo odeté ženy tak rozhnevalo, ani o koho šlo, nebolo doposiaľ známe.

Portálu topky.sk sa podarilo získať stanovisko jednej z aktérok konfliktu. Má ísť o Angličanku, ktorá sa živí ako modelka a na Slovensko zavítala kvôli pracovnému foteniu.

Cudzinka tvrdí, že konflikt odštartoval pracovník SBS služby, ktorý sa k nej zachoval agresívne a fyzicky ju napadol. K nej a jej kamarátke, s ktorou sa neskôr pobila, bol vraj od začiatku párty nepríjemný. Všetko malo začať ešte vo vnútri, v priestoroch podniku.

„Snažila som sa to zastaviť a v tom ma vyhadzovač udrel do tváre a snažil sa ma zhodiť na zem,“ uviedla pre portál. Následne sa mal strnúť boj, v ktorom sa snažila brániť, no prišli ďalší pracovníci SBS-ky.

„Neurobila som nič zlé a nezaslúžila som si, aby ma udrel muž,“ vyhlásila blondínka.

Má okno

Hoci mladá žena tvrdí, že vyhadzovači prekročili svoje kompetencie, to, prečo sa následne surovo pobila s kamarátkou, vysvetliť nevie.

Uviedla len, že jej priateľka v ten večer vypila trochu viac drinkov a z danej noci si nič nepamätá. „Iba som sa bránila, aby ma v klube nenapadli,“ opakovala.

Incident potvrdil aj samotný podnik. Na svojom instagramovom profile sa bratislavský bar zastal svojich vyhadzovačov a zdôraznil, že šlo o konflikt medzi dvomi aktérkami a pracovníci SBS si len robili svoju prácu.

„Vzhľadom na to, že fyzické útoky začala jedna z aktérok mieriť aj voči hosťom a zamestnancom, ktorí zabezpečujú bezpečnosť v rámci priestorov podniku, tak podľa bezpečnostných postupov boli chránení prioritne naši hostia,“ zdôraznil vo svojej reakcii podnik.

Polícia na mieste nebola

Spomínaný podnik vo svojom stanovisku okrem iného zverejnil, že na miesto boli privolaní policajti. To však muži zákona popierajú. Prípad trestného činu výtržníctva už riešia, no dozvedeli sa o ňom až neskôr.

„Napriek skutočnosti, že samotnému incidentu sa prizeral väčší počet osôb, sme neprijali na linke 158 žiadne oznámenie. Na miesto preto nemohla byť vyslaná žiadna hliadka Policajného zboru. Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave sa o uvedenom incidente dozvedeli až v priebehu soboty (14.05.2022) na základe novinárskej otázky,“ uvádza na pravú mieru polícia.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zdroj: Dnes24.sk

Začítajte sa do ďalších zaujímavých tém

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM