Blogerka Gigi ukázala, ako bleskovo pripraviť cestoviny: Stačí tak MÁLO a môžete jesť!
Je krásna, šikovná a vie variť! Kto by si nenechal poradiť od takejto ženy, akou bezpochyby je naša blogerka Gigi alias Stanka Šišková. Nech sa páči, nový recept!
Tentoraz si pre vás pripravila lahôdku, ktorá je úplne jednoduchá.
Poviete si, že: „Ale, cestoviny, zase?!“ Možno
áno, ale pozor! Tieto sú také ľahké na prípravu, že sa budete čudovať.
A ešte si aj pochutíte!
Tradičné, ale mňam
Ako prvé je potrebné uviesť názov. Takže: „Penne
s pestom, cherry paradajkami a mini mozarellou.“ Keď sa budete
riadiť postupom našej expertky, bude to nielen chutné, ale aj nádherné na
tanieri.
„Netvrdím, že som objavila Ameriku, ale tieto cestoviny sú naozaj
chutné, zdravé a rýchle na prípravu,“ priznala Gigi.
Ako na to?
1. Ako prvé stačí uvariť penne či iný druh cestoviny.
2. Môžete si pripraviť vlastné paradajkové pesto (opražené píniové
oriešky, bazalka, olivový olej, cesnak, lúpané paradajky, soľ) alebo si
kúpiť už hotové.
3. Na kvapke olivového oleja orestujete roztlačený cesnak a pridáte na
polovice rozkrojené cherry paradajky, ktoré tak jednu – dve minútky
„osmahnete“ na oleji.
4. Cestoviny zmiešate s pestom, pridáte cherry paradajky s cesnakom,
všetko spolu premiešate a doplníte na tanieri mini mozarellou.
„Je to ľahučké, že?! Vyskúšajte a verím, že vám to
bude chutiť ako nám doma,“ uzavrela Stanka.