Zo Slovenska

BITKA poslankýň na koncerte! Cigániková podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák. Čo sa stalo?

Do poslankyne Jany Bittó Cigánikovej sa mala pustiť Romana Tabák na koncerte v bratislavskom podniku. Cigániková na poslankyňu podáva trestné oznámenie.

Ilustračný obrázok k článku BITKA poslankýň na koncerte! Cigániková podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák. Čo sa stalo?
Zdroj: Facebook.com/Janka Bittó Cigániková - Fungujúce zdravotníctvo , Facebook.com/Romana Tabak

Poslankyňa Jana Bittó Cigániková (SaS) podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák (Sme Rodina) za fyzický útok. Ten sa mal odohrať v bratislavskom klube. Incident, pre ktorý sa rozhodla podať trestné oznámenie, opísala na sociálnej sieti.

„Bola som s kamarátkami a manželom v jednom bratislavskom podniku na koncerte. Bola perfektná nálada, obsluha, prostredie aj spoločnosť až do momentu, keď po jeho skončení v nočných hodinách prišla do podniku Romana Tabák,“ píše poslankyňa Bittó Cigániková.

Prečítajte si tiež

Nadávky aj ťahanie za vlasy

„Počas niekoľkých nechutných verbálnych útokoch sa mi ako tak darilo zachovať si chladnú hlavu a nedať sa vyprovokovať, ale ona pokračovala. Keďže sa skrývala v šiltovke, dala som jej ju dole, nech všetci vidia, aká "inteligencia“ reprezentuje svojich voličov v parlamente. Myslela som, že keď si uvedomí, že sa na ňu ľudia dívajú čo stvára, že sa ukľudní," pokračuje Cigániková.

To sa však nestalo a podľa Cigánikovej sa situácia ešte vyhrotila. „Pani poslankyňa Tabák zareagovala maximálnym využitím svojej mentálnej kapacity a teda ako zvieratko. Začala ma ťahať za vlasy a fyzicky napádať,“ dodala.

Skončila na pohotovosti

„Ľudia, ja som cítila takú sprostredkovanú hanbu, ako ešte nikdy. Celý čas som sedela a nijako som útok neopätovala, len som opakovala dokola, či je normálna, nech sa ukľudní a nech ma pustí. Veď sme na verejnosti a reprezentujeme parlament. Pani poslankyňa bola ale v takom animálnom amoku, že nevedela prestať, nevedela sa absolútne ovládať,“ píše poslankyňa.

Po chvíli ju Tabák vraj pustila a odišla. Podľa Bittó Cigánikovej sa však poslankyňa vrátila a do hlavy jej vrazila silný úder.

„Dnes som skončila na pohotovosti s opuchnutým lícom, bolesťami hlavy a krku. Následne na polícii podávam trestné oznámenie, lebo toto je jediný kultivovaný spôsob, ako sa brániť,“ dodáva Cigániková.  

Poslankyňa Tabák svoju verziu nepodala. Na sociálnej sieti zatiaľ iba zverejnila fotografiu na bicykli s textom: „Klamstvá šprintujú, ale pravda beží maratóny.“

Verziu poslankyne Tabák si môžete prečítať TU.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie udalosti

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM