han Šport Ostatné športy

Biatlonistka Ivona Fialková je na nespoznanie: Stala sa z nej žienka domáca!

Slovenská reprezentantka v biatlone Ivona Fialková to vie nielen na trati, ale aj v kuchyni.

Ilustračný obrázok k článku Biatlonistka Ivona Fialková je na nespoznanie: Stala sa z nej žienka domáca!
6
Galéria
Zdroj: instagram

Aj športovci musia dodržiavať opatrenia, ktorú súvisia s pandémiou koronavírusu. Výnimkou nie je ani mladšia zo sestier Fialkových.

Za šporákom

Každý to v týchto dňoch poznáme. Navlečieme sa do ležérneho a pohodlného oblečenia, porozhliadneme sa po byte, či dome a rozhodneme sa, či ideme upratovať, pracovať, variť alebo vykonať iné aktivity spojené s aktuálnou karanténou. Tak nejako to vyzerá aj u Ivony. Tá to totiž zdokumentovala na instagrame, kam zavesila fotku v „domácom úbore“ priamo počas varenia.

„Bože môj, stala sa zo mňa žienka domáca,“ napísala 25-ročná biatlonistka status k snímku.

Pochvalné komentáre

Netrvalo dlho a pod Fialkovej fotografiu začali reagovať jej sledovatelia. Niektoré komentáre naozaj stoja za to. „Do vydaja s tebou,“ napísal jej fanúšik, ktorému odpovedal ďalší prívrženec Ivony: „Šikulka. Veď je to na chválu dievčaťa, ak sa v kuchyni vyzvŕta. Je to super, ak to ešte aj radosť zanechá. Po námahe aj radosť príde.“

Rada varí

Rodáčka z Brezna sa pochválila svojim výtvorom spoza šporáka aj na konci marca. „Pýtate sa ma ako zvládam karanténu. Skvelo, dnes som pre nás pripravila taliansky obed. Pre seba a znova pre seba,“ znie Fialkovej popis k fotke z 24. marca, kedy „ukuchtila“ polievku a pizzu. Ale ako správna športovkyňa, nezabúda na tréning a prípravu na novú biatlonovú sezónu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM