Magazín Ona

92-ročná starenka je senzáciou internetu: Zatočila s depresiou a začala NOVÝ ŽIVOT!

Má 92-rokov ale svojou energiou by strčila pokojne do vrecka aj mladšie ročníky. Seniorka však vždy taká spokojná nebola. Čo jej navrátilo elán?

Ilustračný obrázok k článku 92-ročná starenka je senzáciou internetu: Zatočila s depresiou a začala NOVÝ ŽIVOT!
16
Galéria

Seniorka Licia Fertz nemala ľahký život, no po smrti svojho milovaného manžela upadla do smútku a depresie. Keď bolo najhoršie, 92-ročnú seniorku zachránil synovec. A takto sa mu to podarilo!

Stačilo k tomu málo

Emanuel nemohol ďalej sledovať, ako sa Licia trápi po smrti manžela. Chcel ju zabaviť a ukázať niečo nové a tak jej na Instagrame vytvoril profil. Naraz mohla Licia komunikovať s celým svetom. Seniorka neprepadla kultu tela či filtrom, ale je na ňom sama sebou. Hrdo ukazuje svetu svoju vráskavú tvár aj telo.

Jej kreatívny profil začalo sledovať množstvo ľudí a pani Licia Fertz sa dostala veľmi rýchlo do hľadáčika módnych značiek. Ovdovená žena naraz opäť pocítila, že môže byť užitočná.

Licia Fertz prezývajú najstaršou influencerkou v Taliansku. No môže sa pochváliť aj tým, že sa ocitla na obálke časopisu Rolling Stone. Čím to je, že sa stále usmieva? Seniorka sa drží hesla: Nie je čas byť smutným.

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: Seniorka Licia Fertz sa stala miláčikom internetu!
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM