Tlačové správy

Majiteľka parfumérie Katka prezrádza: 10 vôní, ktoré dnes letia úplne najviac!

Na svojej brigáde v Nemecku si za svoje prvé zarobené peniaze utekala kúpiť svoj prvý "ten ozajstný" parfum. Dodnes si ho presne pamätá. Aký to bol? Dala by si ho na seba aj dnes? A aké parfumy dnes letia najviac? Prečítajte si zaujímavý rozhovor s majiteľkou internetovej parfumérie Katkou Ličkovou.

Ilustračný obrázok k článku Majiteľka parfumérie Katka prezrádza: 10 vôní, ktoré dnes letia úplne najviac!
Zdroj: Dnes24.sk

Začnime najprv tým prvým parfumom. Takže? „Bol to Gucci Rush 2. Na tú vôňu a názov nezabudnem do konca života. A to i napriek tomu, že dnes je môj štýl už úplne iný a teraz by som si ho na seba v žiadnom prípade nedala,“ hovorí Katka Ličková. Spomínaná vôňa v nej však zanechala spomienky na krásnych 19 a takýto parfum nemôže byť zlý parfum :).

Až nadišiel deň, keď…

Katku svet vôní jednoducho oddávna fascinoval. Kupovala si parfumy najprv pre seba, potom aj pre ďalších členov svojej rodiny. Neskôr ju poprosila jedna kamarátka, druhá… Začala dostávať množstevné zľavy. Až nadišiel deň, keď sa rozhodla, že si založí živnosť. Dnes prevádzkuje sympatický e-shop www.katkaparfumery.sk a ako sama vraví, jej vášeň pre svet vôní je jej najväčšou konkurenčnou výhodou.

„Často sa ma pýtajú, keď sa nevedia rozhodnúť. No a práve vtedy ja som tá, ktorá sa začne pýtať viac. Čím si dokážem o zákazníkovi a jeho štýle vytvoriť presnejší obraz, tým lepšie sa viem trafiť do hľadanej vône. A tým je aj on samozrejme viac spokojný,“ opísala Katka netradičný až osobný prístup, ktorým sa stáva jej e-shop iný ako všetky ostatné. Dnes má u niektorých stálych zákazníkov takú silnú dôveru, že jej len naznačia, čo asi potrebujú, a ona už vie…

Tak toto rozhodne pobaví! :)

Svoju vlastnú internetovú parfumériu už prevádzkuje nejaký ten rok a prácu, ktorú má tak rada, jej navyše dokážu neraz spríjemniť i podarení zákazníci. „Nedá mi nespomenúť, ako sa ma jeden zákazník pýtal, že či keď si prinesie fľašku, tak mu z parfumu načapujem. Alebo… Celá natešená zákazníčka mi volala, či jej už pošlem tie parfumy, ktoré si objednala, lebo mi ich už vie zaplatiť, nakoľko si narazila bohatého priateľa,“ spomína Katka s úsmevom a doplnila aj to, že dotyčná dodnes tie parfumy nezaplatila.

Každý deň avizuje na facebook stránke svojej parfumérie zľavu na jeden vybraný produkt. „Pri ktorom sa snažím dať úplne tú najlepšiu cenu na trhu. Je to viac menej také poďakovanie zákazníkom. Účelom v tomto prípade teda nie je zarobiť, marže sú úplne minimálne,“ vysvetľuje.

Najpredávanejšie vône dneška

Pri každej objednávke sa Katka vždy snaží pribaliť aj nejakú malú pozornosť. „Najčastejšie sú to vzorky iných parfumov, pričom sa vždy snažím podľa objednávky trafiť do vkusu… Už sa mi niekoľkokrát stalo, že sa vzorka tak zapáčila, až prišla vzápätí ďalšia objednávka :),“ prezrádza ďalej Katka.

A prezrádza aj 10 u nej najpredávanejších dámskych i pánskych vôní. Môžete sa inšpirovať.

Dámske

1. Lanvin Eclat D´Arpege edt
2. Dolce & Gabbana Light Blue edt
3. Chloe Chloe edp
4. Salvatore Ferragamo Incanto Shine edt
5. Versace Bright Crystal edt
6. Bvlgari Omnia Crystalline edt
7. Calvin Klein Euphoria edt
8. Trussardi My Name edt
9. Chanel Coco Mademoiselle edp
10. Moschino Funny edt

Pánske

1. Hugo Boss No. 6 edt
2. Bvlgari Aqva Pour Homme edt
3. Trussardi My Land edt
4. Versace Eau Fraiche Man edt
5. Paco Rabanne 1 Million edt
6. Chanel Allure Homme Sport edt
7. Dior Fahrenheit edt
8. Armani Acqua di Gio edt
9. Hugo Boss The Scent edt
10. Versace Pour Homme edt

A ako obstál Katkin e-shop vo veľkom D teste? Čítajte viac TU

Viac o jednotlivých parfumoch nájdete na www.katkaparfumery.sk

Majiteľka parfumérie Katka prezrádza: 10 vôní, ktoré dnes letia úplne najviac!
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM